Вече няколко години в България малки и големи събираме пластмасови капачки с

...
Вече няколко години в България малки и големи събираме пластмасови капачки с
Коментари Харесай

Кенчета за бъдеще - вече не събираме само капачки

Вече няколко години в България малки и огромни събираме пластмасови капачки с благородна цел. Освен че оказваме помощ на природата, тъй като капачките се рециклират, оказваме помощ и за закупуването на здравна техника като кувьози, да вземем за пример. Отделен е въпросът, че жителите се занимават с каузи, които би трябвало да са приоритет на страната, а не резултат от щедрост. Все отново самодейността без подозрение е добра, а и много известна.

Днес от " Капачки за бъдеще " оповестиха, че към този момент стартират да събират и алуминиеви кенчета за идеята. Та, в случай че консумирате питиета в алуминиеви кенчета - към този момент можете да почнете да ги събирате!

Нужно е имате поради само следните три неща:

1. Какви кенчета са подобаващи? Всякакви кенчета от питиета, които не ги лови магнит. Ако ги лови - значи не са алуминий.

2. Смачквайте ги добре, само че внимавайте да не се порежете, тъй като от време на време се образуват остри ръбове.

3. Кенчетата ще се събират в рамките на акциите за капачките всяка пролет и всяка есен дружно със събирането на капачките.

До момента от " Капачки за бъдеще " са уредили логистиката за алуминиевите кенчета за няколко от по-големите градове и ще работят до есента това да е действителност за още места в България.

 
Защо Владо Карамазов подари 75 хиляди на детска болница?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР